Digitalni Marketing

Kako da ljudi saznaju za vaš novi web sajt ili internet prodavnicu? Možete da lepite flajere i delite ih nasumičnim prolaznicima, ali 21. vek je pravo vreme da svoj biznis digitalizujete. Naše usluge digitalnog marketinga pomoći će vam da povećate broj konverzija i potencijalnih klijenata, zato što kvalitetno targetuju interesente za vaš proizvod ili uslugu.

Pošaljite upit

Zašto SmartWeb?


Naš digitalni tim trenutno broji 30 Smartovaca koji svakodnevno rade na osmišljavanju, kreiranju i unapređivanju jedinstvenih ideja za vaše poslovanje.


Stvorili smo okruženje u kojem su kolege - prijatelji, posao - ljubav, a novi projekti – izazovi kojima se pristupa pažljivo, koncizno i temeljno.


Profesionalni, kreativni i inovativni, verujemo u strategije i rešenja koja prevazilaze trendove i grade prave brendove. Znanje i iskustvo pokazali su nam da samo personalizovan i autentičan pristup svakom klijentu, njegovim zahtevima i očekivanjima, garantuju uspeh koji kontinuirano raste.

Studije slučaja

CASE STUDIES NAŠIH KLIJENATA

Sa preko 30 aktivnih kampanja za klijente i preko 20 projekata godišnje, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo neke od naših najuspešnijih studija slučaja.

200%

Rast broja posetilaca

230%

Povećaje prodaje

2,5 M

Posetilaca na sajtu

33%

Rast broja posetilaca

74%

Povećaje prodaje

140%

Posetilaca na sajtu

Sa njima uspešno sarađujemo

Tu smo da Vam pomognemo

BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA ZAKAŽEMO SASTANAK

  • Zainteresovani ste za:

Potrebna vam je internet prodavnica na
Magento 2 platformi ili korporativni sajt?

PROČITAJTE DETALJNIJE O NAŠIM USLUGAMA

DOĐI

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 20
Beograd

ZOVI

+381 65 88 60 801

PIŠI

office@smartweb.rs