NAŠI LJUDI

Talentovani timovi

Sasvim obično neobični.

Account Managers

Sjajno povezani mislioci.

Oni se često smatraju zaštitnim licem firme i igraju ključnu ulogu u povezivanju klijenata sa drugim članovima Smart Web tima. Uvek će se pobrinuti za to da zadaci budu urađeni na vreme i iznad očekivanja. Ova četiri musketara unose zabavu gde god se pojave i nadareni su za saradnju uz istovremeno održavanje profesionalnog imidža.

Development

Gladni, skromni i pametni.

Ovi ljudi su zaista odgovorni, provereni i dinamični. Od inovativnog front-end razvoja do složenih CMS integracija - uvek pružaju sjajan rezultat. Možda im ne možete poveriti hranu i slatkiše, ali su veoma pouzdana podrška od prvog dana i početne faze projekta do njegovog završetka.

Social Media

Digitalni anđeli.

Možda stavljaju gomilu šminke, praktikuju poziranje i dodaju 158 filtera fotografijama. Ali, one su tim koji uranja u sve relevantne aspekte poslovanja i vaš brend oblikuju tako što svaki izazov rado prihvate i okrenu u korist klijenta.

Creative

Bez granica, samo primenjena mašta.

Šta zaista može da uradi pravo strateško razmišljanje plus beskrajna kreativnost za vaš biznis? Dođite i uverite se kako će kvalitetnim dizajnom vaš brend procvetati. Samo zajedničkim radom naši dizajneri mogu doneti veću vidljivost odabranom zanatu. Oni motivišu i inspirišu jedni druge da stvore što fantastičnije kreacije.

Kliknite na omiljeno lice kako biste se upoznali sa članom cenjenog Smart Web tima.

Account

 • Dejan
  Baralić

  Osnivač & CEO

  Lider i biznismen na koga se uvek možete osloniti, koji pažljivo sluša i prati svoje zaposlene. Apple Inc obožavalac. Prvi je u organizaciji svih timskih druženja. Ozbiljno dobar teniser.

 • Aleksandar
  Marić

  Executive Director

  Veseli čovek koji peva 99% radnog vremena, ali uvek je na korak od mračne strane. Naslednik Superman-a koji je uvek želeo da vlada galaksijom. Sila je jaka u ovom džedaju.

 • Jelena
  Marković

  Account Manager

  Prijatna i lepa, uvek nasmejana. Spremna da pomogne kad zatreba. Na njenim veštinama ubeđivanja pozavideli bi joj i Atila i Džingis Kan.

 • Predrag
  Baralić

  Account Manager

  Najiskusniji član našeg paklenog tima. Majstor finansija. Obožava gadget-e, gejmerske igre, kune se u Džordana. Osoba od koje možete dobiti puno kvalitetnih saveta.

Development

 • Aleksandar
  Radojičić

  Web Developer

  Divan momak. Fantastičan čovek. Ne postoji funkcionalnost u Wordpress-u i problem na serveru koji se može sakriti od njega. Kada odraste voleo bi da đuska kao Džeger.

 • Aleksandar
  Marković

  Web Developer

  Princ od Milana (prim.aut. Gornji Milanovac). Veran posetilac teretane i ozbiljno zgodan. Pozitivnim duhom ruši sve prepreke, a kod može da piše i zavezanih očiju.

 • Damjan
  Savković

  Web Developer

  Zlatna karika između kancelarije i keteringa, nepogrešiv po pitanju muzičkog izbora. Ne čita žutu štampu, ali zato živi za Wordpress.

 • Ivana
  Stojković

  Web Developer

  Dve najveće ljubavi su joj priroda i tehnologija. Voli da spaja nespojivo. Može da kodira brže i bolje od svakog muškog člana tima, i to uz pauzu da nanese ruž i popravi frizuru. Potajno najveći ljubitelj selfija!

Social Media

 • Jelena
  Jovanović

  Social Media Executive

  Želi da gospodari svetom, ali trenutno ima samo tri podanika. Planovi za širenje imperije u toku - samo da odredi pravu marketing strategiju, ciljnu publiku i budžet.

 • Bojana
  Migrić

  Social Media Manager

  Kraljica Mortal Kombat-a i lapsusa. Marketing dama koja voli da Boomerang-uje i ekspert je za dečija kolica i tricikle. Uvek Snap-uje, uvek je online.

 • Branislava
  Devrnja

  Community Manager

  Vrlo prijatna, komunikativna i vredna devojka. Ona je nepobedivi copywriter i snabdevač domaćih proizvoda i svežeg voća.

 • Ana
  Ujić

  Community Manager

  Slatka, ljubazna, kreativna uvek raspoložena za druženje i kafu na dugim pauzama.

Creative

 • Aleksandra
  Vučković

  Creative Director

  Sećate li se Alexis iz „Dinastije“? Uvek i svuda prisutna i drži sve pod kontrolom. Naš dizajnerski tim ima svoju Alexis - energičnu, samouverenu, uvek spremnu za šalu.

 • Vukašin
  Jeremić

  Graphic & Web Designer

  Urban i zanimljiv, uvek pun ideja i kreativnih promena. Od nedavno ponosni vozač B kategorije. Glavni hejter koga svi vole.

 • Živojin
  Živanović

  Graphic & Web Designer

  Valentino Rosić, DJ Njoka, MC Lazanja, gospodar senki, majstor detalja - čovek sa pregršt sklonosti i unikatnim smislom za dizajn, jedinstveni i neponovljivi - ser Žile!

 • Aleksandra
  Kostić

  Graphic Designer

  Avangardna umetnica, fotograf. Uvek tip-top, nikad u minus fazi, nabaci osmeh i samo gazi.

SQUAD

Smartovci

Kreativni pripovedači i poslovni umovi

DOĐI

Heroja Milana Tepića 5 Beograd

ZOVI

+381 11 228 71 79
+381 65 88 60 801

PIŠI

office@smartweb.rs

Pošalji nam
poruku

Pokreni svoj
projekat