WordPress

Biraj WordPress ako želiš lep i raskošan korporativni sajt.

Custom Dizajn

Custom rešenja koja su strateški prilagođena i dizajnirana.

ILUST

RACIJA

Šta stvaramo i kreiramo

za Sothebys

Još jedna svetski poznata kompanija koja nam je poverila izradu portala za tržište našeg regiona je Sothesby’s, svetski lider u prodaji luksuznih nekretnina i umetnina. Sotheby’s International Realty, deo kompanije specijalizovan za nekretnine, tokom proleća 2020. godine otvorio je predstavništvo u Crnoj Gori, uz web prisustvo na adresi sothebysrealty.me. Fokus ogranka kompanije u Crnoj Gori je na prodaji i rentiranju luksuznih vila i apartmana, posebno u Boki Kotorskoj i kompleksu Porto Montenegro.

Prioritet u kreiranju sajta bila je napredna pretraga, jednostavna za korišćenje, koja dominira početnom stranicom. Ajax omogućava brzu, intuitivnu pretragu, dok rezultati pretrage podrazumevaju vrlo detaljne stranice sa fotografijama i opisima nekretnina u ponudi. Sajt je izuzetno brz, a posetiocima je omogućeno da se prijave na newsletter, kao i da traže dodatne informacije o svakoj nekretnini direktno sa stranice te nekretnine.

01

Planiranje i Grafički Dizajn

Strategija Planiranja
Dizajn Višestrukih Koncepata
Kreiranje Grafičkih Rešenja
Dizajn Podrške

02

Razvoj i Korisničko Iskustvo

Razvoj Iteracija
Front-end Razvoj
Back-end Razvoj
Responsivni Dizajn

03

Back-end development

Pisanje originalnog koda koji obavlja specifičan zadatak i radi u pozadini sajta, kao što je integracija sa bazama podataka.

DOĐI

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 20
Beograd

ZOVI

+381 65 88 60 801

PIŠI

office@smartweb.rs

Pošalji nam
poruku

Pokreni svoj
projekat