MAGENTO 2

IZRADA INTERNET PRODAVNICE NA MAGENTO 2 PLATFORMI

Magento 2 je pokretačka snaga koja stoji iza najvećih i najuspešnijih internet prodavnica.
Samsung, Nike, Ford i drugi globalni brendovi oslanjaju se na Magento kako bi došli do kupaca, kao i 250.000 kompanija širom sveta. Izbor platforme za e-commerce je ključna odluka u strategiji svakog brenda,
a kompanije koje koriste Magento rastu tri puta brže u odnosu na sve druge nove prodavnice na internetu.

Magento 2

Brz. Fleksibilan.
Jednostavan.

Tri glavne prednosti zbog kojih preporučujemo Magento kao e-commerce platformu su brzina, fleksibilnost i lakoća korišćenja za samog klijenta. Smart Web za e-commerce projekte koristi najbrže servere u Evropi, koji su specijalno optimizovani za Magento prodavnice. Brzi serveri i nove mogućnosti Magento 2 plaftorme, kao što je keširanje celih stranica, omogućavaju učitavanje stranica sa preko 100 proizvoda za manje od dve sekunde, što je najvažnija performansa sajta iz ugla kupca.

Magento donosi maksimalnu slobodu u izboru funkcija i načina realizacije, sa preko 4000 ekstenzijakoje se mogu primeniti zajedno sa osnovnim paketom, a veliko iskustvo u razvoju e-commerce rešenja omogućava nam da odaberemo najbolje funkcionalnosti za vaš sajt. U Magentu krajnji korisnik može da pristupi svim funkcijama sajta, tako da će rešenje koje razvijamo za vas biti propraćeno potpuno kastomizovanim CMS-om, odnosno sistemom za upravljanje, tako da menadžeri sajta mogu sami da osmišljavaju i implementiraju strategije prodaje i marketinga.

Magento Projekti

KOJE SMO POSLEDNJE RADILI


Jasmin

Magento 2

Fratelli

Magento 2

Pet Spot

Magento 2

Dr.Max

Magento 2

Planetbike

Magento 2

Coincasa

Magento 2

Barkod

Magento 2

Game Centar

Magento 2

Želite da pokrenete Magento 2 prodavnicu?

PREDLOŽITE VREME SASTANKA

Nešto o Vašem biznisu

  • Vaša konkurencija i referentni sajtovi

Napredne mogućnosti

MAGENTO 2 PLATFORME


Ako želite da vaš sajt ima napredne opcije koje će privući kupce, kao i maksimalnu fleskibilnost, tako da se web shop razvija zajedno sa vašim biznisom, Magento je logičan izbor. Zajedno ćemo razmotriti potrebe vaše kompanije i odabrati model za primenu Magento 2 platforme, uz demonstraciju najtraženijih funkcija na drugim sajtovima, tako da klijent unapred zna šta dobija. Posle utvrđivanja fokusa u prodaji, ponudićemo vam potpuno originalan dizajn u skladu sa imidžom vašeg brenda, uz naglasak na grafička rešenja koja pomažu prodaju.

Smart Search

Smart Search (Elastic ili Sphinx)

Smart search vam omogućava potpuno kontrolu nad pretragom, prioritetima prilikom listanja, kao i mogućnost da korisnika odvedene na landing stranicu koju ste prethodno kreirali za frazu koju korisnik pretražuje. Tu su i sinonomi, automatsko ispravljanje grešaka i još mnogo dodatnih opcija.

Napredna Navigacija

Napredna Navigacija

Napredna Magento 2 navigacija vam pruža jednostavno podešavanja multi-selekt filtera, filtiranja po bojama, filtriranje po ceni, akciji ili dostupnosti proizvoda. Ovaj Magento 2 dodatak ima i veliki broj SEO podešavanje koji će vašu prodavnicu pozicionirati ispred konkurencije.

Napredno Sortiranje

Bolje i pametnije sortiranje

Napredno sortiranje je mogućnost da korisnik pored sortiranja po ceni, nazivu i popularnosti proizvoda odabere i druge kriterijume kao što su: najveća ušteda, najveći procenat popusta, nova kolekcija. Ovaj modul vam omogućava i da proizvode koji nisu na lageru ili proizvodi koji nemaju sliku budu prikazani na dnu listanja.

Magento 2 Slicni Proizvodi

Vezana prodaja i slični proizvodi

Jedna od najbitnijih stavki na svakom online shopu je nuđenje preporučenih i sličnih prozivoda. Magento 2 vam nudi mogućnost podešavanja pravila prikaza proizvoda u onosu na njihove atribute, brend ili cenu. U praksi to znači da će koristnik kao sličan proizvod videti proizvode koji imaju identične karakteristike i iste su cenovne kategorije.

Magento 2 Loyalty

Nagradite lojalne kupce – Magento 2 Loyalty

Magento 2 Loyalty modul vam omogućava da postavite pravila koja će vaše verne kupce nagraditi u odnosu na ukupnu kupovinu na sajtu. Sistem radi po principu povraćaja novca na nalog korisnika u procentima koji vi odradite, a korisnik ima odredjeno vreme da ostvareni “money back” potroši na sajtu. Loyalty modul će korisnika automatski obaveštavati o stanju na nalogu i broju dana koji ima da utroši novac.

Magento 2 Promocije

Promocije, akcije – mnogo više opcija za popuste i akcije

Napredni modul za promocije će vam omogućiti preko 100 različitih opcija za izradu online akcije. Kupi X, dobiješ Y proizvod sa 20% popusta. Kupi 2 X proizvodi i na drugi imate 50% popusta. Kupi X, Y i Z proizvode, na prvi najjeftiniji će te dobiti 20% popusta, na drugi 50%, a Y proizvod ćete dobiti za 1 dinar.

Magento 2

Magento 2 i SEO

Kao kompanija koja se osim programiranja bavi imarketingom, iskoristićemo na najbolji način brojne mogućnosti koje Magento pruža da dovede nove kupce na sajt potpuno besplatno, jer će sajt biti maksimalno optimizovan za pretraživače. Pre samog početka kodiranja sajta, analiziraćemo zajedno poziciju vaše kompanije u odnosu na konkurenciju za grupe proizvoda koje nudite i koji se traže, tako da SEO optimizacija bude potpuna.

Savremena prodavnica i dobar SEO učiniće da vremenom vaša pozicija na Google-u nezadrživo raste, jer više kupaca podiže rejting sajta na pretraživačima, dok bolji rejting potom dovodi još novih kupaca.Smart Web razvio je neke od najvećih Magento prodavnica u našem regionu, što nam omogućava nam da svakom novom projektu priđemo sa rastućim arsenalom funkcija i da projekte završimo maksimalnom brzinom.

Povezivanje

Magento 2 platforme sa poslovnim softverom


Većina naših Magento prodavnica povezana je sa ERP softverima. Razlikuju se real time (dvosmerna) komunikacija gde postoje obe mogućnosti upisivanja i primanja podataka, i single sinhronizacija putem CSV fajlova. Pored softvera, naši sajtovi povezani su sa bankama zbog opcije plaćanja karticom ili putem PayPal-a, kao i ostalim sistemima za plaćanje.

Za ova ERP rešenja imamo kreirane web servise, a ukoliko postoji API, konekcija je još jednostavnija.

Magento 2

Pantheon

Magento 2

Navision

Magento 2

ABSoft

Magento 2

ASW

Magento 2

Europos

Magento 2

Calculus

Migracija

SA MAGENTO 1 NA MAGENTO 2


Prepustite vašu migraciju na Magento 2 profesionalcima

Radeći sa vodećim kompanijama u raznim industrijama, duboko razumemo šta vašoj kompaniji zaista treba, efikasno usklađujući vaše ciljeve sa Magento 2 funkcionalnošću.

Magento 2

Migracija podataka, Migracija servera, Migracije teme

Prebacivanjem na Magento 2, svi postojeći podaci sa vašeg starog sajta se migriraju. Svi vaši registovani korisnici će biti prebačeni u novi sajt bez potrebe da menjaju korisnički nalog ili šifru. Sve porudžbine će takoće biti prebačene u novi sajt sa istom numeracijom i svim pratećim podacima.


Migriraćemo vaš Magento sajt na novi server da bi se vaše stranice brže učitavale, a zahvaljujući novom hostingu, korisničko iskustvo će biti bolje, a samim tim i procenat konverzije.


Budući da ne postoji mogućnost direktnog prebaciti vase stare Magento 1 teme na Magento 2, naš tim će vam pomoći da unapredimo vaš postojeći dizajn sajta kako biste ga učinili kompatibilnim sa Magento 2 i maksimalno iskoristili sve njegove benefite.

Magento 2

Koji su benefiti Magento 2 platforme
u poređenju sa Magento 1?

Poboljšane performanse

Vaš novi Magento 2 sajt će se pokretati u proseku 20% brže od sajtova Magento 1. Kako se brzina učitavanja stranica povezuje sa korisničkim iskustvom, vlasnici prodavnica mogu poboljšati svoje mesto u organskoj pretrazi, a samim tim i povećati stopu konverzije.

Novi, bolji korisnički interfejs

Korisnički interfejs Magento 2 donosi poslovnom korisniku čisto, korisničko iskustvo da čak i većina ne-tehničkih korisnika može lako dodati proizvode, podesiti akcije i pratiti online porudžbine.

Mobile first

Očekuje se da će 53,9% celokupne maloprodajne e-trgovine biti generisano putem mobilne trgovine do 2021. godine. Iako Magento 1 nije pružio optimalne performanse na mobilnim uređajima, Magento 2 daje prednost mobilnoj trgovini prioritetom. S nadolazećim izdanjem nove Progressive Veb Application (PVA), vaš novi Magento 2 mogu pruža puno bolje iskustvo kupovine u mobilnim uređajima.

Potrebna vam je procena za
Migraciju Magento 1 na Magento 2?

OSTAVITE NAM OSNOVNE PODATKE

Izdvojili smo za vas na ovu temu:


12

Dec

U današnjem blogu pozabavićemo se osnovnim stavkama na koje je potrebno obratiti pažnju kada se pokreće i optimizuje web shop, bilo da je reč o Wordpress ili Magento platformi.

05

Apr

Magento platforma je danas po broju sajtova na kojima se koristi (oko 300.000) izjednačena sa WooCommerce platformom, dok je po ukupnoj vrednosti narudžbina Magento u znatnoj prednosti.