NAMESTAJ.RS – Transformacija online kupovine nameštaja

01 Apr 2024

U digitalnom dobu, u kome se granice između fizičkog i virtuelnog sveta sve više brišu, Smart Web tim je preuzeo inicijativu da redefiniše iskustvo online kupovine nameštaja. Sa tim na umu, upravo smo lansirali naš najnoviji projekt – namestaj.rs, platformu koja obećava da unese revoluciju u način na koji pretražujemo i kupujemo nameštaj na internetu.

Virtuelni sajam nameštaja

Sajt namestaj.rs pripada najsloženijem tipu web prodavnica, a to su argeratori ponude. Cilj agregatora ponude jeste da sakupi na jedno mesto ponudu većeg broj web prodavnica, sa istim uslovima i cenama kao na matičnom sajtu, odnosno da pruži prodavcima još jednu lokaciju na mreži na kojoj mogu da prodaju svoje artikle. Agregatori su najkorisniji u uslovima kada veliki broj prodavaca nudi proizvode iz istih grupa (u slučaju nameštaja npr. kreveti ili stolice), kada postoji veliki broj malih i srednjih proizvođača i kada su cene generalno konkurentne kod svih prodavaca, tako da se svima isplati da se njihovi proizvodi ulistaju i na agregatoru.

Na domaćem tržištu nameštaja je upravo takva situacija: ponuda je odlična, ali zbog velikog broja proizvođača kupac mora često da poseti preko 10 web prodavnica tražeći artikal koji želi. Uz namestaj.rs dovoljno je da kupac poseti samo jedan sajt, i zato možemo reći da je namestaj.rs virtuelni sajam nameštaja koji je stalno otvoren.

Zašto je namestaj.rs platforma bez premca?

  • Inovativna marketing platforma za proizvođače i prodavce: namestaj.rs služi kao moćan alat koji omogućava proizvođačima i prodavcima nameštaja da svoje proizvode predstave široj publici na efektivan način. Kroz inovativne funkcije i usluge, naša platforma povećava vidljivost i dostupnost nameštaja, omogućavajući brendovima da se istaknu u moru konkurencije.
  • Kupac na prvom mestu: Razumemo potrebe i izazove sa kojima se kupci suočavaju prilikom online kupovine nameštaja. Upravo zato, namestaj.rs je dizajniran da služi kao centralna tačka za sve potrebe uređenja prostora. Sa lakoćom pretraživanja i bogatim asortimanom proizvoda, naša platforma obećava zadovoljavajuće iskustvo kupovine, sve na jednom mestu.
  • Neprestano širenje ponude: U srcu naših napora je kontinuirano proširenje ponude kroz pregovore sa vodećim proizvođačima i prodavcima nameštaja. Naša posvećenost znači da se asortiman proizvoda na namestaj.rs neprestano obogaćuje, osiguravajući da naši kupci imaju pristup najnovijim i najtraženijim proizvodima na tržištu. 

Pregledno, detaljno, precizno

Ključni nedostatak agregatora, koji je namestaj.rs uspeo potpuno da elimiše, jeste nešto lošije korisničko iskustvo u odnosu na sajtove velikih proizvođača. Većina agregatora mora da svede korisnički interfejs na osnovne funkcije kako bi mogli da uvrste ponudu različitih proizvođača i njihove različite načine obeležavanje karakteristika proizvoda. Za razliku od takvih agregatora, namestaj.rs poseduje izgled i funkcije na nivou najsavremenijh web prodavnica, a isto važi i za brzinu rada, što je takođe jedna od čestih mana drugih agregatora. 

Sajt namestaj.rs takođe ne boluje od sledeće poznate mane agregatora, a to je ulistavanje proizvoda koji više nisu na stanju, pogrešni linkovi proizvoda i pogrešne cene. Namestaj.rs funkcioniše tako da predstavlja potpuno ogledalo ponude na matičnim sajtovima proizvođača: onog momenta kada prodavnice na svojim sajtovima promene dostupunost ili cenu, istog trenutka dolazi i do promene na manestaj.rs, tako da nema zastarelih linkova i cena.

Tehnološka osnova našeg uspeha: Magento i Hyva tema

Iza glatke i intuitivne korisničke interakcije na namestaj.rs stoji moćna tehnološka osnova. Platforma je razvijena koristeći Magento 2, vodeću platformu za e-commerce, poznatu po svojoj fleksibilnosti, skalabilnosti i sigurnosti. U kombinaciji sa Hyva temom, namestaj.rs pruža izuzetnu brzinu, uz visoku intuitivnost i lakoću navigacije, pružajući besprekornu preglednost i olakšavajući kupovinu. 

Nameštaj.rs ima potencijal da u vrlo kratkom roku postane najposećeniji sajt u Srbiji za prodaju nameštaja, budući da namestaj.rs nije samo platforma, već ekosistem koji spaja proizvođače, prodavce i kupce, omogućavajući im da zajedno kreiraju budućnost online kupovine nameštaja. Pozivamo vas da se pridružite ovoj revolucionarnoj promeni, istražite našu ponudu i da vaše sledeći projekat uređenja prostora započnete upravo na namestaj.rs.

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

DOĐI

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 20
Beograd

ZOVI

+381 65 88 60 801

PIŠI

office@smartweb.rs