Kari

jera

Karijera

Postani i ti deo Smart Web zajednice! U nastavku možeš pogledati trenutno otvorene pozicije - ukoliko poseduješ navedene veštine, sviđa ti se opis posla i rad u mladom i ambicioznom timu krativaca prijavi se i postani deo Smart Web ekipe!


Sa velikim zadovoljstvom te obaveštavamo da širimo naš Development tim i da bismo voleli da nam se pridružiš. Tražimo entuzijastičnog PHP/Magento developera spremnog da kroz svakodnevni rad doprinese održavanju i razvoju što boljih i savremenijih sajtova sadašnjih i budućih klijenata.

Sa velikim zadovoljstvom te obaveštavamo da širimo naš Development tim i da bismo voleli da nam se pridružiš. Tražimo entuzijastičnog Wordpress developera spremnog da kroz svakodnevni rad doprinese održavanju i razvoju što boljih i savremenijih WP sajtova sadašnjih i budućih klijenata.

Sa velikim zadovoljstvom te obaveštavamo da širimo naš Development tim i da bismo voleli da nam se pridružiš. Tražimo entuzijastičnog Front end developera spremnog da kroz svakodnevni rad doprinese održavanju i razvoju što boljih i savremenijih sajtova sadašnjih i budućih klijenata.