NAŠI LJUDI

Talentovani timovi

Sasvim obično neobični.

Account Managers

Sjajno povezani mislioci.

Oni se često smatraju zaštitnim licem firme i igraju ključnu ulogu u povezivanju klijenata sa drugim članovima Smart Web tima. Uvek će se pobrinuti za to da zadaci budu urađeni na vreme i iznad očekivanja. Ova četiri musketara unose zabavu gde god se pojave i nadareni su za saradnju uz istovremeno održavanje profesionalnog imidža.

Development

Gladni, skromni i pametni.

Ovi ljudi su zaista odgovorni, provereni i dinamični. Od inovativnog front-end razvoja do složenih CMS integracija - uvek pružaju sjajan rezultat. Možda im ne možete poveriti hranu i slatkiše, ali su veoma pouzdana podrška od prvog dana i početne faze projekta do njegovog završetka.

Social Media

Digitalni anđeli.

Možda stavljaju gomilu šminke, praktikuju poziranje i dodaju 158 filtera fotografijama. Ali, one su tim koji uranja u sve relevantne aspekte poslovanja i vaš brend oblikuju tako što svaki izazov rado prihvate i okrenu u korist klijenta.

Creative

Bez granica, samo primenjena mašta.

Šta zaista može da uradi pravo strateško razmišljanje plus beskrajna kreativnost za vaš biznis? Dođite i uverite se kako će kvalitetnim dizajnom vaš brend procvetati. Samo zajedničkim radom naši dizajneri mogu doneti veću vidljivost odabranom zanatu. Oni motivišu i inspirišu jedni druge da stvore što fantastičnije kreacije.

Kliknite na omiljeno lice kako biste se upoznali sa članom cenjenog Smart Web tima.

Account

 • Dejan

  Osnivač & CEO

  Lider i biznismen na koga se uvek možete osloniti, koji pažljivo sluša i prati svoje zaposlene. Apple Inc obožavalac. Prvi je u organizaciji svih timskih druženja. Ozbiljno dobar teniser.

 • Aleksandar

  Executive Director

  Veseli čovek koji peva 99% radnog vremena, ali uvek je na korak od mračne strane. Naslednik Superman-a koji je uvek želeo da vlada galaksijom. Sila je jaka u ovom džedaju.

 • Jelena

  Account Manager

  Prijatna i lepa, uvek nasmejana. Spremna da pomogne kad zatreba. Na njenim veštinama ubeđivanja pozavideli bi joj i Atila i Džingis Kan.

 • Predrag

  Account Manager

  Najiskusniji član našeg paklenog tima. Majstor finansija. Obožava gadget-e, gejmerske igre, kune se u Džordana. Osoba od koje možete dobiti puno kvalitetnih saveta.

Development

 • Aleksandar

  Web Developer

  Divan momak. Fantastičan čovek. Ne postoji funkcionalnost u Wordpress-u i problem na serveru koji se može sakriti od njega. Kada odraste voleo bi da đuska kao Džeger.

 • Damjan

  Web Developer

  Zlatna karika između kancelarije i keteringa, nepogrešiv po pitanju muzičkog izbora. Ne čita žutu štampu, ali zato živi za Wordpress.

 • Ivana

  Web Developer

  Ivana aka. Rada je predstavnica nove generacije programerki koje su web development preotele od muškaraca. Tiha i samouverena, Ivana je jedini član tima koji je potpuno duševno stabilan - za sada.

Social Media

 • Bojana

  Social Media Manager

  Aleksandar je krenuo u osvajanje sveta sa 15 godina, a Bojana je postala šef sa 25. Aleksandar nije morao na fakultet. Predvodi primerom, što nije baš popularno jer znači da drugi moraju da rade koliko i ona.

 • Nenad

  Content Creator

  Nenad, poznatiji kao Milito, predstavik je stare garde i kum naše male firme. Upravo sprovodi eksperiment pod nazivom "Da li je posle 17 godina u državnom preduzeću moguće navići se na rad".

 • Branislava

  Community Manager

  Vrlo prijatna, komunikativna i vredna devojka. Ona je nepobedivi copywriter i snabdevač domaćih proizvoda i svežeg voća.

 • Maja

  Community Manager

  Naša mlada nada, Maja je devojka koja još uvek ne dopušta da je devijantni svet marketinga iskvari. To neće trajati dugo i zato posetite ponovo ovu stranu da čujete zanimljive detalje.

 • Snežana

  Community Manager

  Snežana je jedna od onih osoba kojoj ništa nije teško i koja se trudi da i drugima radni dan bude lep. Pisanje rimujućih čestitki, energetski zagrljaji i urođena ljubaznost su neke od manifestacija tog sindroma.

 • Tara

  Community Manager

  Najmlađa članica Smart Weba, u miraz je donela diplomu Filološkog fakulteta i dragoceno novinarsko iskustvo. Podjednako dobro barata rečima i modnim trendovima, a vrlo lako joj polazi za rukom spajanje nespojivog.

 • Marijana

  Community Manager

  Pojačanje Smart Web-a u prelaznom roku, Marijana drži marketing u malom prstu (mada neće da kaže u kom), i poseduje energiju koja tera probleme da se sklanjaju na prvi pomen njenog imena.

 • Ana

  Community Manager

  Slatka, ljubazna, kreativna uvek raspoložena za druženje i kafu na dugim pauzama.

Creative

 • Vukašin

  Graphic & Web Designer

  Urban i zanimljiv, uvek pun ideja i kreativnih promena. Od nedavno ponosni vozač B kategorije. Glavni hejter koga svi vole.

 • Alessandro

  Graphic & Web Designer

  Čovek sa hiljadu stilova frizure i isto toliko lica, od kojih su neka i nagrađena. Omiljen jer ne ume da kaže NE (najdalje što je pokušao je "Aj' probaću"), Alessandro je pravi renesansni čovek koji stvara vizuelna čuda.

 • Jovana

  Graphic Designer

  Ko bi rekao da smo ikada živeli i radili bez Jovane? Uvek raspoložena za zabavu, Jovana predstavlja redak mix opuštenosti i odgovornosti. Ništa je ne može iznervirati, čak ni redovni restarti njenog računara.

 • Ivan

  Graphic Designer

  Ivan je dizajner zavidnog iskustva i veliki zaljubljenik u stripove. Ponosni je vlasnik južnjačkog naglaska, prodornog smeha, živopisnih fotki i sjajnog naloga na Instagramu na kome dokumentuje svoja putovanja.

 • Sandra

  Graphic Designer

 • Anđela

  Graphic Designer

SQUAD

Smartovci

Kreativni pripovedači i poslovni umovi

DOĐI

Ružićeva 2
Beograd

ZOVI

+381 11 4155 150
+381 65 88 60 801

PIŠI

office@smartweb.rs

Pošalji nam
poruku

Pokreni svoj
projekat